Despre noi

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Contact Info

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

20 +

Ani de experietna

Noi reprezentăm în Romania compania AB Dental Devices LTD Israel.

Parteneriatul cu echipele Ab din intreaga lume ne ajută să oferim aceleași produse de înaltă calitate și să fim pe aceleași coordonate de tehnologie prin evoluția și inovația constantă a produselor noastre.

Portofoliul larg de produse AB Dental are certificare ISO, CE, FDA, Health Canada și Russian Federation, unele dintre cele mai prestigioase atestate de calitate.

Avem în spate mai bine de 20 de ani de parteneriat. Mai bine de 20 de ani de activare și evoluție. Am reușit să ajungem aici alături de colegii și clienții noștri, medici stomatologi și chirurgi din toată țara.

Echipa AB Dental România - o echipă solidă, cu mulți ani de activare în spate. Pe baza calității produselor AB care sunt într-o continuă creștere, tehnologie de ultimă generație și servicii premium, ne dorim să afli și tu, dacă nu ai făcut-o până acum, cine suntem și ce anume oferim.

Scopul nostru este crearea unei relații de lungă durată prin comunicare eficientă, transparență, promptitudine, oferirea de informații precise despre toate produsele noastre și soluționarea eventualelor neclarități ale clienților noștri.

Calitate

Precizie

Precizie. Rigurozitate. Clasă. Inovație. Profesionalism de cea mai înaltă clasă. Sunt doar câteva dintre caracteristicile produselor din portofoliul nostru. Acestea sunt recunoscute și cotate de cele mai respectate standarde internaţionale de reconstrucţie dentară şi orală. Atuul lor?
Calitatea si precizia fără paralel. Avantajul nostru?
O conectare permanentă cu cercetarea și știinta, dar și angajamentul de fi mereu la curent cu cele mai noi tehnologii de cercetare clinica.

Aprobare

Produsele sunt aprobate de către European Notified Body (CE 0473 – pentru proiectarea, fabricarea și inspecția de implanturi dentare și accesorii protetice), precum și reglementările AMAR din Israel.
Noi credem că un produs bun poate trece oricând testul calității. O companie prestigioasă poate face față oricărei provocări.

Calitatea AB Dental

Ne mândrim cu certificările noastre de management al calității ISO 13485:2003 şi ISO 9001:2000. O altă realizare? Produsele noastre au avizul de vânzare FDA.
În fiecare zi, căutăm cele mai bune soluții pentru clienţii și parternerii noştri. Obiectivul nostru principal? Să vă punem la dispoziție produse de cea mai bună calitate tehnică disponibilă, o varietate de modele, mărimi şi tipuri de implant, precum şi preţuri corecte.
Știm că putem să va oferim excelenţă și atenţia noastră unanimă. Suntem mereu în căutarea celei mai bune soluții la capitolul tehnologia implantologică și restaurarea dentara şi orală.

Our Exparts

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod temp
or incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

X