Despre noi

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Contact Info

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

LPI

Ghid Chirurgical

ABGuide
Serviciul ABGuided permite partenerului nostru, medicul, medicului să pună în slujba sa cel mai avansat software de imagistică 3D și asta fără obligația de învăța cum să îl exploateze..

Ghidul chirurgical este printat 3D și poate fi completat cu implanturi, piese protetice, trusă chirurgicală, tot ce e nevoie pentru fiecare caz.
Azi, modelarea 3D a revoluționat planificarea chirurgicală. De ce? Grație existenței ghidurilor chirurgicale specifice pacienților. Acestea aduc viitorul în sala de operații. Cu ajutorul ghidului AB, prin intermediul software-ului avansat de imagistica 3D, un medic stomtaolog poate planifica locația ideală pentru implanturi. În acest mod, toate măsuratorile, verificările și deciziile finale poate fi finalizate cu succes înainte de debutul tratamentului, facilitând plasarea rapidă și exactă a implanturilor.

Kitul AB Guide vine într-o cutie organizată, autoclavabilă. KIT-ul conține un bisturiu circular pentru mucoasa, 20 de freze cu coduri de culoare și cu opritoare de adâncime. Acestora li se adaugă 5 instrumente de găurit de diferite diametre, 3 șuruburi de fixare și 4 ceițe pentru implanturi codificate în culori, pentru a introduce implanturile prin ghidaj. În plus, raportul livrat de planificarea inițială oferă utilizatorului toate informațiile necesare, inclusiv adâncimile de foraj, dimensiunile implanturilor și unghiurile bontului. Frezele cu cod de culoare corespund culorii mânecilor din ghid, ca o caracteristică de siguranță suplimentară.

Important! Culorile corespund fiecăreia dintre lungimile frezelor: 17, 21, 25 și 30. De asemenea, adâncimile frezelor sunt standardizate pe cât posibil, prin ajustarea digitală a pozițiilor manșoanelor în ghid, pentru a minimiza schimbarea frezelor în timpul operației.

Bisturiul circular poate fi utilizat prin intermediul ghidului, pentru a elimina o secțiune rotundă de țesut gingival, înainte de osteotomie. Ghidul poate fi apoi scos pentru a finaliza îndepărtarea țesutului, după care este readus în gură pentru a începe osteotomiile. Secvența de găurire și adâncimile de găurire sunt menționate în Raport, fără a fi necesară nicio măsurare suplimentară. Există 3 șuruburi de fixare pentru a stabiliza ghidajul, de obicei pentru cazurile edentate, dar se pot folosi în orice situație în care ghidul se poate deplasa în timpul intervenției chirurgicale. Freza pilot de 2 mm este utilizat în manșoanele de fixare pentru a găuri prin osul cortical, înainte de a introduce șuruburile.

Dacă proteza completă a pacientului se potrivește bine și nu sunt necesare modificări majore în poziționarea dinților, atât cât privește buna funcționare, cât și legat de estetica acestora, atunci cei 6 markeri din gutapercă pot fi fixați în proteză. Pentru această operațiune nu sunt necesare amprente sau modele. Proteza poate fi acoperită/căptușită cu acril dur.

Markerii sunt utilizați pentru a integra scanarea CT a protezei în software-ul de planificare, cu tehnica de scanare duală. În acest caz, este utilizata o freză rotundă de 1 mm, pentru a realiza 6 găuri de 1 mm în diametru, distanțate aproximativ la fel, în partea linguală sau palatină a ghidajului CT. Trebuie precizat, că markerii au un diametru de 1-2 mm și nu trec până la capăt prin proteză.

Pentru a comanda un AB Guide, trebuie să parcurgeți următorii pași:

Plasați o nouă comandă AB Guide în comenzile web online. Cu ajutorul software-ului, veți putea alege opțiunile adecvate pentru cazul vostru, iar acesta vă va oferi informații în fiecare etapă a cazului.

Realizați modele superioare și inferioare. În ce mod? Dacă laboratorul dvs. dentar are un scaner optic, acesta poate trimite o scanare a unui model sau a unei amprente, în loc să trimită un model fizic. În schimb, dacă lipsesc mai mulți dinți, este necesară înregistrarea mușcăturii.

Pentru implanturile din zona anterioară, marcați centrul pe model sau pe înregistrarea mușcăturii.

SFAT UTIL!

Amprenta trebuie să fie exactă! Implanturile sunt planificate pe CT, dar Ghidul AB este realizat pe modelul scanat!

Odată ajuns pachetul ABGuided, verificați dacă în interior se află tot ce este necesar pentru cazul prezent. Asigurați-vă că implanturile corespund dimensiunilor implantului din Raport. Dacă acesta este primul caz realizat cu AB Guided, pachetul va conține și un kit de burghiu.

AB Guide se află într-un pachet transparent, iar ghidul poate fi văzut și comparat cu informațiile din raport. Dacă ghidajul este scos din ambalaj, acesta poate fi re-sterilizat conform protocolului A.B. Serviciul AB Guide verifică potrivirea ghidului pe model înainte de a-l trimite medicului. Cu toate acestea, este recomandabil să verificați potrivirea ghidului în gura pacientului, înainte de data intervenției chirurgicale. Dacă există vreo discrepanță între model și gura pacientului, este mai bine să fie descoperită din timp. Ghidul chirurgical trebuie fixat cu ajutorul pinilor de fixare și menținut în poziție fixă la fiecare găurire.

SFAT UTIL! Potrivirea ghidului AB trebuie să fie exactă! Implanturile sunt planificate pe CT, dar Ghidul AB este realizat pe modelul scanat!

Frezele din portofoliul AB Dental sunt clasificate pe culori, în funcție de lungimea acestora.

Inelele din AB Guide sunt colorate, pentru a corespunde culorilor corespunzătoare adâncimilor de frezare.

Roșu 17 mm | Galben 21mm | Albastru 25 mm | Verde 30 mm.

Pentru a stabili tipul de freză corespunzător, software-ul măsoară automat adâncimea totală a găurii, care calculează lungimea implantului, țesutul gingival, Ghidul AB cu manșon și instrumentul de găurire.

În portofoliul nostru de produse găsiți AB Denpax – un software gratuit ce poate fi descărcat de pe acest link: Descarca!

http://abguidedservice.com/viewer/AB%20Denpax%20Viewer%20UAT%203.3.3.1.exe

AB Denpax poate fi folosit și pentru stocarea și vizualizarea tuturor scanărilor CT.

Important: Numele de utilizator și parola pot fi utilizate pentru a vizualiza scanările CT și comenzile ghidate AB de pe orice computer sau iPad.

X